Over ons

Architectenbureau Timmer is in 2010 opgericht door architect René Timmer. Wij hebben volop ervaring binnen een breed werkgebied. Van particuliere renovaties tot woningbouw en van kantoren tot bedrijfsverzamelpanden.

Heldere architectuur, duidelijke lijnen

Uw wensen zetten wij om in een mooi en functioneel ontwerp. Met oog voor detail zorgen wij voor een optimale uitwerking. Door het samenbrengen van diverse disciplines en tussentijds overleg waarborgen wij kwaliteit en een efficiënte realisatie.

full service

Naast ontwerpen houden wij ons bezig met onderzoek & advisering. Zo bestuderen wij graag de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan. Ook kunt u ons inschakelen voor een woningbezichtiging, het schrijven van een Ruimtelijke Onderbouwing of het regelen van benodigde vergunningen. Dankzij onze full-service kunt u zowel losse diensten als een compleet pakket van voorbereiding, ontwerp en uitvoering bij ons afnemen. Wij hebben een persoonlijke aanpak, werken met korte lijnen en kennen gunstige tarieven.

2011_woonhuisslotenmaker_schetsontwerp_03

René Timmer

Tijdens zijn MTS- en HTS-opleiding deed hij uitvoerig bouwkundige kennis op. Deze bracht hij in de praktijk tijdens diverse werkzaamheden voor verschillende bedrijven. Zijn passie voor de bouwkunst overtuigde hem de opleiding Architectuur aan de TU Delft succesvol af te ronden.

Na de realisatie van uiteenlopende projecten voor gerenommeerde architectenbureaus richtte hij in 2010 zijn eigen bureau op. Binnen een klein team heeft Architectenbureau Timmer al diverse mooie projecten op zijn naam staan.

De kracht van René Timmer ligt vooral in zijn liefde voor de bouwkunst en het inzichtelijk maken van zijn ontwerpdetails.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?